Reklama

Špirálky z lístkového cesta so šunkou a syrom

Špirálky z lístkového cesta so šunkou a syrom

Zdroj: © StockFood

Reklama

20 minút, 12 porcií

Potrebujeme: 500 gram lístkové cesto, 150 gram syr čedar, 10 plátok šunka prosciutto, tymian na ozdobu

1. Rúru predhrejeme na 200 °C a dva plechy vystelieme papierom na pečenie.

2. Lístkové cesto vyvaľkáme na hrúbku 5 mm. Cesto posypeme strúhaným čedarom a valčekom ho jemne zatlačíme do cesta. Pokryjeme šunkou a zrolujeme. Nakrájame 2 cm hrubé kolieska, ktoré uložíme na plechy. Pečieme asi 20 minút dozlatista.

3. Po vychladnutí na mriežke ozdobíme lístkami tymianu.

Vyberáme pre vás niečo PLUS