POSTUP: 1. Každé stehno zavinieme do jedného plátku anglickej slaniny a predpečieme na malom množstve oleja. Potom mäso položíme na pekáč, ktorý dáme do predhriatej rúry na teplotu 250 °C. 2. Po 15 minútach prisypeme k stehnám strúčiky cesnaku, nakrájané na plátky, a upečieme ich do zlatista. 3. Červenú kapustu nakrájame na prúžky. Na niekoľkých kvapkách oleja skaramelizujeme kryštálový cukor, osolíme, okoreníme a pridáme k nemu pokrájanú kapustu. 4. Trochu ju osmažíme, zalejeme červeným vínom aj malinovým octom a primiešame i samotné maliny. Prisypeme aj zopár borievkových bobúľ a všetko dusíme pod pokrievkou do mäkka asi 5 až 10 minút. 5. Podávame tak, že do stredu taniera nakopíme kapustu a okolo nej rozložíme kačacie stehná obalené anglickou slaninou.