Nátierka s vajíčkami

6 porcií

Potrebujeme: 8 stredne veľkých varených zemiakov v šupke ● 4 vajcia uvarené natvrdo ● 4 strúčiky cesnaku ● 1 stredne veľká cibuľa
● 2 PL horčice ● 1 malý pohár majonézy ● mleté čierne korenie ● nasekaná petržlenová vňať ● 2 PL masla ● soľ ● 3 feferónky

Postup: zemiaky a vajcia nastrúhame na hrubom strúhadle. Cibuľu, cesnak a feferónky nakrájame nadrobno. V mise zmiešame zemiaky, vajcia, cibuľu, cesnak, feferóny, horčicu, zmäknuté maslo a majonézu. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Nakoniec pridáme petržlenovú vňať, dobre premiešame a podávame s pečivom alebo chlebom.

Čas prípravy: 15 minút