Reklama

Máte radi vyprážané rezne? Skúste pridať do strúhanky na trojobal TOTO, mäso získa úplne iné grády!

Rezňovú diétu vám budú závidieť ešte aj

Zdroj: shutterstock

Reklama

Čo robiť, aby boli vaše obľúbené rezne ešte chutnejšie? Vyskúšajte tento šikovný trik, výsledok vás nadchne.

Chrumkavý trojobal

Do strúhanky na trojobal primiešajte podrvené kukuričné lupienky, pomleté orechy, kokos alebo sezamové semienka. Vyprážané rezne získajú úplne iné grády.

Zdroj: Dušan Křístek

Plnený morčací rezeň

Aj vy máte radi gordon bleu?

4 bleskové nápady, aby chutili rovnako dobre, ale predsa trochu inak.

Obaľované rezne plnené syrom a šunkou sa stali už stálicou v našich kuchyniach. Ako ich urobiť stále rovnako chutne, ale predsa trochu inak?

Zdroj: Shutterstock

Vyskúšajte starý dobrý gordon bleu štyrikrát inak.

Skúste trochu experimentovať a mäso nabudúce naplniť niečím iným. 
Máme pre vás zopár tipov:

  • parmská šunka s mozzarellou
  • sušené paradajky 
s mozzarellou
  • syr gorgonzola a šunka
  • jablko alebo hruška s camembertom a pestom alebo horčicou