Chcete šťavnaté kuracie prsia? Urobte pred pečením 1 nečakanú vec, mäso bude úžasne chutné a chrumkavé
12. 5. 2017, 13:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 11:47)

Zdroj: Shutterstock
Ak neviete ako na to, aby kura bolo prepečené a zároveň príjemne šťavnaté, máme pre vás jeden šikovný trik.
Banánové šupky uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, alebo vymastený tukom. Na šupky uložíme kuracie mäso, ktoré sme predtým nasolili a okorenili, prípadne nechali prejsť chuťou vo vhodnej marináde.

Zdroj: Shutterstock
Vyskúšajte super trik na šťavnaté kuracie prsia.
Na vrch naukladaného mäsa opäť položíme šupky a pečieme v rúre pri 190°C približne 20 až 30 minút. Tento trik zlepší chuť a mäso bude tiež jemnejšie a šťavnatejšie. Okrem toho sa nepripáli.
Zdroj: Shutterstock
Jeden až dva banány dodajú rýchlu energiu, sú
Zdroj: Shutterstock
Vyskúšajte super trik na šťavnaté kuracie prsia.
Zdroj: Shutterstock
Vyskúšajte super trik na šťavnaté kuracie prsia.