Potrebujeme:

450 g mletého bravčového mäsa, 2 jarné cibuľky, soľ, mleté čierne korenie, štipka sušeného cesnaku, 2 PL paprikovej pasty, 50 ml oleja, 1 cibuľa, 1 PL masla, 100 g húb, sekané bylinky podľa chuti (tymian, rozmarín, petržlenová vňať...), 500 g širokých rezancov (tagliatelle)

Postup:

1. Mleté mäso osolíme, okoreníme a ochutíme sušeným cesnakom a paprikovou pastou. Dôkladne premiešame.

2. Na panvici rozpálime olej, na ktorom speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme ochutené mäso a za stáleho miešania opekáme domäkka.

3. Na druhej panvici na rozpustenom masle podusíme domäkka huby s kolieskami jarnej cibuľky. Hotové mäso preložíme na taniere, ozdobíme dubákmi a posypeme bylinkami. Podávame s uvarenými cestovinami.

Čas varenia: 20 minút