Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Takéto MŇAM rezne ste ešte nejedli: Ani KÚSOK mäsa! Naše babičky vedeli, čím nakŕmiť rodinu

Ako si poradiť s rezňami zo zeleru?

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Naše babičky si vedeli poradiť aj s jedlami bez mäsa. Týmto obedom hravo nakŕmite celú rodinu! Takéto rezne ste ešte nejedli.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Dominika Cibulková v ÚŽASNOM SIVOM outfite: Keď ju uvidíte, poviete si jediné... Ona celá ŽIARI

    Rezeň zo zeleru

    Potrebujeme:

    1 veľký zeler, horčica, soľ, olej, citrónová šťava z 1 citróna, plátky tvrdého syra

    Zdroj: Shutterstock

    Ako si poradiť s rezňami zo zeleru?

    Na trojobal:

    Hladká múka, strúhanka, vajcia

    Ako to zvládnete?

    Zeler očistite a orežte tak, aby vám vznikol tvar čo najviac podobný kocke alebo oválu. Dôležité je, aby zeler mal čo najpravidelnejší tvar, rezne tak budú estetickejšie. Následne nakrájajte na plátky hrubé asi 0,5 cm.

    Zdroj: Shutterstock

    Ako si poradiť s rezňami zo zeleru?

    Zeler vložte do vriacej vody, pridajte citrónovú šťavu a varte 5 minút.

    Plátky vyberte, osušte, potrite horčicou. Na polovicu plátkov uložte 1 plátok syra a podľa chuti aj trochu štipľavej omáčky. Spojte dokopy 2 plátky a pritlačte. Opatrne obaľte v trojobale a vyprážajte ako klasické rezne. Podávajte so zemiakmi. Dobrú chuť!

    Zdroj TU

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Online magazín pre štýlové ženy. Venuje sa najmä témam ako krása, móda, životný štýl, vzťahy, domácnosť a rodina.