Takto to nepokazíte! Ako správne podávať jednotlivé druhy syrov?6. 4. 2014, 11:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:25)Zdroj: ShutterstockReklamaIdeálne je syr vybrať a nakrájať asi hodinu až dve pred konzumáciou, keďže potrebuje čas na uvoľnenie arómy i chute.Súvisiace článkyAko predĺžiť trvanlivosť syra v chladničke? Pomôže vám jednoduchý trikTučné či nie? Najviac tuku je tam, kde ho nečakáte!Viete, ako máte večerať, aby ste ostali štíhle?Otestovali sme za vás: Syr s bielou plesňouOstali vám doma skvelé syry? Urobte si syrovú nedeľuNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13Výber pre vásNATIVIO