Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Tento letný hit si nenechajte ujsť: Soňa Schwarcz má skvelý recept na sviežosť

Miňo Macuľa, Soňa Schwarcz a Oliver Oswald si užili dokonalú letnú párty

Zdroj: Kaufland

Reklama
Logo Čas pre ŽenyLogo Čas pre Ženy

Chystáte letnú oslavu alebo len chcete zažiariť medzi priateľmi? Známa modelka a finalistka súťaže krásy vie, ako na to. Jej recept na rýchlu a chutnú letnú polievku musíte skúsiť!

Tvár aktuálnej kampane k 25. výročiu Kauflandu na Slovensku, krásna Soňa Schwarcz, vie nielen pózovať pred objektívom, ale aj vykúzliť chutné a zdravé jedlo. Mama 3 ročnej Lily sa postupne stala kuchárkou telom i dušou. A tiež milovníčkou kvalitných produktov bez zbytočných prísad. 

„Varenie ma baví a rada používam potraviny, ktoré nielen dobre chutia, ale aj majú výborné zloženie,“ hovorí. Ako napríklad na produkty K-Bio, ktoré neobsahujú farbivá, chuťové zvýrazňovače ani umelé arómy, vrátane čerstvého ovocia a zeleniny.  

Soňa v lete nedá dopustiť na ľahkú polievku z pečenej zeleniny, ktorú pripravíte raz-dva a bude chutiť aj tým najnáročnejším.Túto polievku si môžete vychutnať za studena ako gazpacho, ale aj za tepla. Postup je naozaj veľmi jednoduchý, základom je kvalitná zelenina v bio kvalite, ktorú upečieme v rúre,“ radí. Ak ste na ňu práve dostali chuť, pustite sa smelo do varenia. Všetko potrebné na prípravu kúpite pod značkou K-Bio exkluzívne v Kauflande

Recept podľa Soni Štefkovej: Letná polievka z pečenej zeleniny 

Čo budete potrebovať: 
Červená paprika K-Bio (podľa chuti) 
Paradajky K-Bio (podľa chuti) 
Baklažán (podľa chuti) 
Cuketa K-Bio (podľa chuti) 
Cesnak 
Žerucha alebo píniové oriešky (podľa chuti) 
Olivový olej K-Bio 
Toastové žemle K-Bio 
Oregano, čierne korenie 

Ako na to: 

Plech potrieme olivovým olejom a naukladáme naň zeleninu podľa chuti. Do stredu plechu vložíme celú hlávku cesnaku aj so šupkou – len zrežeme vrch, aby sa dal po upečení vytlačiť. Zeleninu osolíme, pridáme oregano, čierne korenie a ešte raz polejeme olivovým olejom. Pečieme v rúre pri 180 °C približne 30 minút. Po dopečení necháme zeleninu mierne vychladnúť, potom všetko vrátane vytlačeného cesnaku rozmixujeme. Vzniknutú zmes prelejeme do hrnca, zriedime vodou, dochutíme soľou a korením. Krátko povaríme. Polievku podávame s píniovými orieškami alebo žeruchou navrchu a s toastovými žemľami ako prílohou. 

Oslavy tých najlepších chutí sa práve začali, pridajte sa aj vy 

Už 25 rokov vám Kaufland z lásky k Slovensku každý deň prináša širokú ponuku kvalitných výrobkov za senzačne nízke ceny. K svojmu výročiu pripravil letnú kampaň plnú čerstvosti. Okrem krásnej Soni Schwarcz sa do nej zapojili aj herec Oliver Oswald a obľúbený cukrár Miňo Macuľa. Nech už plánujete záhradnú párty, rodinný obed alebo len letné varenie bez stresu, s K-Bio produktmi z Kauflandu to pôjde samo.  

PR článok

Vyberáme pre vás niečo PLUS