Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Teplý mexický šalát

Teplý mexický šalát

Zdroj: Život

Reklama

Čas prípravy: 30 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 300 g cestovín (mušličky alebo gnocchi), 30 ml olivového oleja, 2 cibule, 1 zelená paprika, 75 g sladkej kukurice, 200 g tmavej, sterilizovanej fazule, 250 g ošúpaných, sterilizovaných rajčín, 30 ml tabasca, 35 g čiernych sušených olív, soľ, mleté čierne korenie

Postup:

1. Cestoviny uvaríme podľa návodu vo vriacej osolenej vode, zlejeme a necháme odkvapkať.

2. Olej rozpálime vo väčšej panvici. Najemno nakrájanú cibuľu a papriku opečieme do zlatohneda. Primiešame kukuricu a prehrejeme. Pridáme fazuľu, paradajky, olivy, osolíme, okoreníme a opekáme ďalších päť minút.

3. K opečenej zelenine pridáme cestovinu, premiešame, necháme zohriať a podávame teplé.

Vyberáme pre vás niečo PLUS