Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Tip pre gazdinky: Čo robiť, ak sa domáce knedle počas varenia rozpadajú? Takto si rýchlo poradíte

ilustračná fotografia

Zdroj: isifa

Reklama

Čitateľka Naďa rada pripravuje domáce knedle, ale niekedy sa jej počas varenia rozpadajú. Čo sa s tým dá robiť?

Ak do vriacej vody pridáte škrobovú múčku, vaše knedle sa nerozpadnú.

Na 1 l vody odporúčame pridať asi 1 PL škrobovej múčky. Ak používate hotovú zmes na knedle, zarobte ju s minerálnou vodou.

Žemľová knedľa

Zdroj: profimedia.sk

Žemľová knedľa

A hlavne nikdy nedávajte knedle do hrnca naraz, potrebujú mať dostatok miesta, aby sa nezlepili.

Vždy ich varte v hrnci bez pokrievky.

Vyberáme pre vás niečo PLUS