Potrebujeme: 200 gram mliečna čokoláda, 200 gram horká čokoláda, 220 gram kokosový tuk, 100 mililiter smotana na šľahanie, 2 kus vajce, 60 gram práškový cukor, 2 polievková lyžica kakao, 12 kus dlhé piškóty, 100 gram maliny, 250 gram horká čokoláda, 200 mililiter smotana na šľahanie, kakao na posypane

1. Oba druhy čokolády rozpustíme spolu s kokosovým tukom nad horúcim vodným kúpeľom, pridáme smotanu na šľahanie.

2. Vajcia, práškový cukor a kakao vyšľaháme. Následne opatrne primiešame čokoládovú zmes. Všetko spolu dôkladne premiešame a opäť položíme nad vodný kúpeľ.

3. Dlhé piškóty nalámeme na väčšie kusy. Tortovú formu vystelieme potravinárskou fóliou. Na dno nanesieme tretinu čokoládovej zmesi, posypeme polovicou nalámaných piškót.

4. Zalejeme druhou tretinou čokoládovej zmesi a posypeme zvyškom piškót. Nakoniec nalejeme poslednú tretinu čokoládového krému. Dáme na noc do chladničky.

5. Na druhý deň roztopíme nad horúcim vodným kúpeľom čokoládu na polevu, zmiešame spolu so smotanou a necháme chvíľu chladnúť. Následne natrieme na povrch a boky torty. Necháme stuhnúť.

6. Pred podávaním posypeme kakaom a ozdobíme čerstvými malinami.