Logo
Reklama

S týmto jednoduchým ZLATÝM PRAVIDLOM zvládne uvariť hocijakú zeleninu aj váš nešikovný MUŽ!

žena

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Ono varenie zeleniny nie až taká jednoduchá záležitosť, ako by si možno niekto povedal. Viete kedy ju vložiť do studenej alebo naopak vriacej vody, aby si zachovala chuť aj vitamíny?

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13
Výber pre vás