Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou

Potrebujeme:

1 kg údeného, uvareného mäsa

3 lyžice horčice

3 lyžice medu

Čierne korenie

Takto sa to podarí:

1. Mäso uvaríme vo vode. Ak sme kúpili už uvarené, môžeme začať hneď.

Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Zdroj: Nový Čas pre ženy

2. Z medu, horčice a korenia si urobíme marinádu, ktorou mäso celé potrieme.

Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Zdroj: Nový Čas pre ženy

3. Dáme piecť na 200 stupňov asi 30 minút, počas pečenia potierame zvyšnou marinádou.

Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Zdroj: Nový Čas pre ženy

4. Podávame teplé alebo studené.

Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Údene mäso s medovo-horčicovou glazúrou
Zdroj: Nový Čas pre ženy