Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Ultraľahký recept: Pečené zemiaky s tymianom

Zemiaky s tymianom

Zdroj: anc

Reklama

Porcie: 4Čas prípravy: 20 minút Čas varenia: 20 minút Čas opekania: 20 minút

Potrebujeme:
1,2 kg malých zemiakov • soľ • 3 PL oleja • 1 viazanička tymianu • mleté čierne korenie • tymian na ozdobenie

Príprava:
Zemiaky umyjeme a na 15 až 20 minút vložíme do vriacej osolenej vody. Tymian umyjeme, osušíme, otrháme lístky a najemno nasekáme. Vo veľkej panvici rozohrejeme olej, pridáme zemiaky a tymian. Opečieme zo všetkých strán do zlatohneda.
Pred podávaním osolíme, okoreníme a ozdobíme tymianom. Namiesto tymianu pokojne použite aj kôpor, rozmarín či petržlenovú vňať.

Vyberáme pre vás niečo PLUS