Aj vás vždy udivovali dokonalé prílohy, ktoré vedia v lepších reštauráciách vykúzliť z obyčajných zemiakov? Je to jednoduchšie než ste si mysleli. Stačí vedieť tento tajný trik.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
VIDEO: Praktické tipy a rady z mojej kuchyne: OVOCIE
Pýtali ste sa, ako je možné, že v reštauráciách servírujú zemiakové pusinky tak dokonalo rovnomerne opečené doružova, pričom keď to doma skúšate vy, tie vaše sú na povrchu hneď tmavohnedé? Je to jednoduchšie, než by ste si mysleli. Profesionálny šéfkuchári na to majú jednoduchý trik.
Uvarenú zemiakovú kašu nastriekajú na plech vystlaný papierom cukrárskym vreckom s hviezdicovou špičkou a potom ju ešte pred pečením potrú tenkou vrstvičkou zmesi mlieka a vajca. Vďaka nej bude pusinka krásne svetlohnedá a jemne ligotavá.
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.