Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Vrstvený jablkový koláč ešte teplý zmizne zo stola: Túto maškrtu bude zbožňovať každý, kto ju ochutná!

Vrstvený jablkový koláč

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Skvelý vrstvený jablkový koláč je nenáročný na prípravu, ale chutí úžasne, vyskúšajte náš recept.

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Vrstvený jablkový koláč ešte teplý zmizne zo stola: Túto maškrtu bude zbožňovať každý, kto ju ochutná!

    Vrstvený jablkový koláč

    Potrebujeme:

    Suché prísady: 1 hrnček krupice, 1 hrnček hladkej špaldovej múky, štipka soli, 1 hrnček cukru, 1 balenie prášku do pečiva, 1 balenie vanilkového cukru

    Jablká: 2 balenia škoricového cukru, 8 veľkých strúhaných jabĺk
    Iné: 120 g masla

    Takto sa to podarí:

    Do misy dáme všetky suché prísady. Rúru predhrejeme na 180 °C a formu vymažeme maslom. Na dno nasypeme vrstvu suchej zmesi. Na múku nasypeme vrstvu strúhaných jabĺk a škoricový cukor.

    Zdroj: Nový Čas pre ženy

    Vrstvený jablkový koláč

    Takto vrstvy striedame, až kým neminieme obe zmesi. Sypká zmes by mala byť navrchu. Na ňu nastrúhame zvyšné maslo a dáme piecť na 45 minút.

    Zdroj: Nový Čas pre ženy

    Vrstvený jablkový koláč

    Zdroj: Nový Čas pre ženy

    Vrstvený jablkový koláč

    Vyberáme pre vás niečo PLUS