Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Všimli ste si, že v TALIANSKU chutia CESTOVINY úplne inak ako u vás doma? My VIEME prečo! WAU

Žena v kuchyni

Zdroj: SHUTTERSTOCK

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Aj vy sa pri návšteve Talianska vždy čudujete ako je možné, že aj tie najjednoduchšie cestoviny chutia ako z rozprávky? My poznáme odpoveď...

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Upečte si s nami tento slaný PARADAJKOVÝ koláč s voňavým kozím syrom

    Tajomstvo úspechu sa skrýva nielen v kvalitných surovinách, ktoré majú Taliani naozaj exkluzívne, ale hlavne v spôsobe prípravy! Zabudnite na rozvarenú, zlepenú či mdlú pastu, ako Taliani svoje národné jedlo volajú. Prezradíme vám, ako budú aj tie vaše cestoviny dokonalé.

    Zdroj: shutterstock

    Varené špagety

    Do riadne osolenej vody, v ktorej varíte cestoviny, nepridávajte žiaden olej. Je síce pravda, že sa potom menej lepia, ale rovnako strácajú schopnosť viazať omáčku, s ktorou ich chcete podávať. Namiesto toho ich po uvarení preceďte a ešte horúce posypte strúhaným parmezánom – až potom polejte omáčkou. Tá na parmezán pekne priľne a každý hlt bude pôžitkom.

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.