Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Waldorfský šalát s jablkami

Waldorfský šalát s jablkami

Zdroj: Isifa

Reklama

Čas prípravy: 10 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 100 g miešaného listového šalátu, 75 g vlašských orechov, 50 g syra s modrou plesňou, 3 až 4 stonky zeleru, 1 zelené jablko

Postup:

1. Jablko umyjeme, rozpolíme, zbavíme jadierok a nakrájame na plátky. Orechy nahrubo nasekáme, stonky zeleru ošúpeme, pričom na nich necháme vňať.

2. Potom priečne i pozdĺžne nakrájame na polovice. Šalát umyjeme, osušíme a rozdelíme do tanierov. Navrch dáme jablká, orechy a zeler.

3. Pred podávaním posypeme rozdrobeným syrom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS