Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Zapečené hrianky

Zapečené hrianky

Zdroj: Dušan Křístek

Reklama

Niet nad chrumkavé hrianky. Ak obľubujete bryndzu a cesnak, toto bude pre vás ideálna kombinácia na chutnú a najmä rýchlu večeru.

Čas prípravy: 10 minút, 2 porcie

Potrebujeme: 2 krajce hriankového chleba, 200 g bryndze, 1 strúčik cesnaku,1 PL olivového oleja, 1 PL lístkov majoránu, mleté čierne korenie, stonka majoránu na ozdobu

Postup:

1. Hriankové chleby opečieme v hriankovači.

2. Pomocou vidličky premiešame bryndzu a zmiešame ju s olivovým olejom, cesnakom a majoránom. Ochutíme mletým čiernym korením.

3. Bryndzu rozdelíme na chleby a dáme na 2 až 3 minúty zapiecť pod gril.

4. Chleby prekrojíme, aby nám vznikli trojuholníčky a podávame ozdobené stonkou majoránu.

Čas grilovania: 3 minúty

Vyberáme pre vás niečo PLUS