Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Zapekané morčacie rezne so zeleninou

Zapekané morčacie rezne so zeleninou

Zdroj: DUŠAN KŘÍSTEK

Reklama

10 minút, 4 porcie

Potrebujeme: 400 gram morčacie mäso, 0.5 kus červená, zelená a žltá paprika, 2 kus paradajka, 200 gram cuketa, 100 mililiter smotana na šľahanie, 70 mililiter kyslá smotana, 2 polievková lyžica horčica, soľ, mleté čierne korenie, olej

1.

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na troche oleja z oboch strán. Opečené rezne dáme do zapekacej misy.

2.

Zeleninu umyjeme, osušíme, očistíme a nakrájame. Rýchlo ju orestujeme na troche oleja a dáme na mäso.

3.

Šľahačku zmiešame s kyslou smotanou a horčicou a vylejeme na mäso.

4.

Zapekáme v rúre vyhriatej na 200 °C asi 15 minút.

5.

Hotové podávame s ryžou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS