Jednoduché a pritom chutné jedlo na obed či večeru: Zapekané kaleráby plnené mäsom zvládne aj začiatočník
21. 12. 2017, 12:10 (aktualizované: 11. 7. 2024, 11:44)

Zdroj: Nový Čas pre ženy
Reklama
Neviete, čo rýchlo pripraviť na obed či večeru? Skúste zapekané kaleráby. Nenáročné a pritom chutné a sýte jedlo máte raz-dva hotové.
Zapekaný kaleráb
Potrebujeme:
4 kaleráby, 200 g mletého mäsa, soľ, mleté čierne korenie, čili
Takto sa to podarí:
1. Kaleráby uvaríme v osolenej vode. Odrežeme im vršky a vydlabeme vnútro.

Zdroj: Nový Čas pre ženy
Zapekaný kaleráb
2. Mäso zmiešame so soľou, s korením a čili.
Zdroj: Nový Čas pre ženy
Zapekaný kaleráb
3. Plnkou naplníme kaleráby a pečieme 30 minút na 200 °C.
Zdroj: Nový Čas pre ženy
Zapekaný kaleráb