Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Jednoduché a pritom chutné jedlo na obed či večeru: Zapekané kaleráby plnené mäsom zvládne aj začiatočník

Zapekaný kaleráb

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Reklama

Neviete, čo rýchlo pripraviť na obed či večeru? Skúste zapekané kaleráby. Nenáročné a pritom chutné a sýte jedlo máte raz-dva hotové.

Zapekaný kaleráb

Potrebujeme:

4 kaleráby, 200 g mletého mäsa, soľ, mleté čierne korenie, čili

Takto sa to podarí:

1. Kaleráby uvaríme v osolenej vode. Odrežeme im vršky a vydlabeme vnútro.

Zapekaný kaleráb

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Zapekaný kaleráb

2. Mäso zmiešame so soľou, s korením a čili.

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Zapekaný kaleráb

3. Plnkou naplníme kaleráby a pečieme 30 minút na 200 °C.

Zdroj: Nový Čas pre ženy

Zapekaný kaleráb

Vyberáme pre vás niečo PLUS