Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Ako urobiť zemiakovú kašu tak, aby sa po nej všetci zalizovali? Vyskúšajte tento trik, uvidíte ten rozdiel

Mashed potatoes

Zdroj: iStockphoto

Reklama

Máte radi zemiakovú kašu, ale keď ju robíte, nie vždy sa vám vydarí? Skúste na to ísť trochu inak.

Po precedení uvarených zemiakov ich vráťte do horúceho hrnca, v ktorom sa varili, a prikryte ich na 5 minút pokrievkou.

Close up image of a silver pan of mashed potato

Zdroj: iStockphoto

Close up image of a silver pan of mashed potato

Pekne sa naparia, nevyschnú a omnoho lepšie do seba nasajú maslo a mlieko či smotanu.

Close-up of mashed potatoes served on white ceramic plate

Zdroj: iStockphoto

Close-up of mashed potatoes served on white ceramic plate

Vyberáme pre vás niečo PLUS