Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Cestoviny s omáčkou

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

Prísady (pre 4 osoby): 1 cibuľa 1 strúčik cesnaku 2 PL masla 300 g tekvice bez jadierok a šupky soľ mleté čierne korenie štipka strúhaného muškátového orieška štipka kajenského korenia 200 g kyslej smotany 400 g špagiet 1 KL oregana 3 PL odkvapkaných kapár

Postup:
1.
Cibuľu a cesnak ošúpeme, posekáme a podusíme na masle. Tekvicu nakrájame na kocky, pridáme k cibuli a dusíme 5 minút. Osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme kyslú smotanu. Hrniec prikryjeme a zmes dusíme 10 minút.

2. Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu na obale.

3. Omáčku ochutíme oreganom a primiešame kapary. Cestoviny zlejeme, pridáme omáčku a posypeme oreganom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS