Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Jordánske kura

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

4 PORCIE; PRÍPRAVA: 85 MINÚT 4 kuracie stehná3 cibule10 strúčikov cesnaku 1 kg zemiakov1 balíček mletej škorice125 g maslakečupsoľ

POSTUP:
1. Kuracie stehná umyjeme, osušímea obalíme v mletej škorici. Mäsopoukladáme na suchý pekáč, pomedzirozložíme kolieska cibule a celéstrúčiky cesnaku.2. Zemiaky ošúpeme, nakrájame nakolieska, posolíme a zakryjeme nimistehná. Navrch poukladáme plátkymasla, podlejeme 100 ml vody a vložímedo rúry vyhriatej na 160 °C.3. Stehná pečieme 40 minút, potomich aj zemiaky premiešame s kečupom.Znovu vložíme do rúry a pečiemeešte 15 minút.

Vyberáme pre vás niečo PLUS