Netlačte do seba nezmysly, vyzýva Veronika Fabianová: Takto vyzerajú zdravé raňajky
27. 5. 2022, 7:30

Zdroj: instagram/@ver_fab
Veronika Fabianová životnú lásku v svadobnej šou nenašla. Zato fanúšikov si pre svoje sympatické vystupovanie získala tisícky!
Po viacerých hádkach a nedorozumeniach s „dohodeným“ manželom Adamom, sa rodáčka z Trenčína rozhodla, že ich spoločnú budúcnosť riešiť nebude a nadobro sa rozišli. V súčasnosti sa venuje predovšetkým sebe. Buduje svoj blog - miesto, kde pomáha ľuďom prežiť čo najkvalitnejší život a kvitne aj jej Instagram, kde jej aktivitu v oblasti fitness a zdravého životného štýlu sleduje takmer 37-tisíc fanúšikov.

Zdroj: instagram/@ver_fab
Ilustračný obrázok
Ako si skvalitniť život podľa Veroniky:
1. Zjednoduš svoj deň a rob to, v čom vidíš zmysel.
2. Uprednostni kvalitné a nutrične vyvážené jedlo.
3. Maj kvalitný spánok.
4. Uvedom si svoje myšlienky.
Nutrične vyvážené jedlo.
Veronika tvrdí, že nie je problém jesť viac, dôležité je „netlačiť do seba nezmysly“. Vybrať si správne potraviny dá v mnohých prípadoch zabrať, najmä, ak ste začiatočník. Blondínka však vo všetkých ohľadoch odporúča staviť na jednoduchosť: „Stravuj sa prevažne lokálne a sezónne. Stravuj sa podľa svojho genotypu, nauč sa počúvať svoje telo, ono ti povie, čo potrebujem“.
Zdroj: instagram/@ver_fab
Ilustračný obrázok
Nie je kalória ako kalória
"Tvoje telo reaguje na vysoko spracované jedlo inak, ako na to minimálne spracované. Dôležitý je tak isto pomer makroživín v súlade s individualitou a aj správne načasovanie jedál," upozorňuje trénerka.
Na svojom Instagrame upozorňuje, že jedlo nemusí znamenať iba palivo a liek, ale takisto aj nebezpečný jed, pokiaľ k nemu nepristupujeme správne.
Zdravá raňajková smoothie miska podľa Veroniky
Potrebujete:
1 zmrazený banán
1/3 šálky kefíru, jogurtu
1 odmerka čokoládového proteínu
1PL kakaa
Niekoľko kociek ľadu
Postup:
Všetko spolu rozmixujeme v mixéri. Hotovú zmes naservírujeme do misky a pridáme obľúbený topping. Veronika odporúča banán alebo proteínovú granolu. Dobrú chuť!
Autor: Romana Kalická