Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Paradajková pizza

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

PRÍSADY (pre 4 osoby): 1 lístkové cesto 800 g paradajok 2 strúčiky cesnaku 380 g mozzarelly 5 PL pesta nastrúhaný parmezán paradajkový pretlak žĺtok olej

PRÍPRAVA:
1. Na jemne pomúčenej doske rozvaľkámelístkové cesto na hrúbkuasi 5 mm. Potom z neho povykrajujemekolieska.2. Každú malú pizzu najskôr natriemeparadajkovým pretlakom,pridáme pár plátkov mozzarelly a naplátky nakrájané paradajky. Potomich preložíme na plech vyložený papieromna pečenie a potrieme rozšľahanýmžĺtkom.3. Malé pizze pečieme vo vyhriatejrúre pri teplote 190 °C asi 20 minút.Hneď po vybratí ich posypemeparmezánom a potrieme pestom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS