Rukolový šalát s kuracím mäsom
22. 8. 2007, 2:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 13:53)

Zdroj: Archív
Reklama
4 PORCIE 300 g rukoly 100 g šalotky (červenej cibule) 250 g paradajok 200 g kuracieho mäsa 2 lyžice sójovej omáčky 2 lyžice oleja 1 lyžica dijonskej horčice 0,5 dl balzamového octu soľ, mleté čierne korenie olivový olej podľa chuti
POSTUP:
1. Kuracie mäso nadrobnonakrájame a orestujemena oleji, ochutíme sójovouomáčkou.2. Umytú rukolu v misepremiešame s nakrájanoučervenou cibuľou,paradajkou a olivovýmolejom. Pridáme kuraciemäso a podávame.3. Šalát polejemedresingom, ktorýpripravíme z dijonskejhorčice, olivového olejaa balzamového octu.Ochutíme soľou a korením.