Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Rukolový šalát s kuracím mäsom

Archív

Zdroj: Archív

Reklama

4 PORCIE 300 g rukoly 100 g šalotky (červenej cibule) 250 g paradajok 200 g kuracieho mäsa 2 lyžice sójovej omáčky 2 lyžice oleja 1 lyžica dijonskej horčice 0,5 dl balzamového octu soľ, mleté čierne korenie olivový olej podľa chuti

POSTUP:
1. Kuracie mäso nadrobnonakrájame a orestujemena oleji, ochutíme sójovouomáčkou.2. Umytú rukolu v misepremiešame s nakrájanoučervenou cibuľou,paradajkou a olivovýmolejom. Pridáme kuraciemäso a podávame.3. Šalát polejemedresingom, ktorýpripravíme z dijonskejhorčice, olivového olejaa balzamového octu.Ochutíme soľou a korením.

Vyberáme pre vás niečo PLUS