Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Chystáte sa piecť ovocný chlebík či máte radi kandizované ovocie? Naše cukrové pomaranče sú TOP

Kandizované pomaranče môžete namočiť aj do horkej čokolády.

Zdroj: shutterstock

Reklama

V obchodoch za ne zaplatíte nemalú sumu, pritom pripraviť si ich doma nemôže byť jednoduchšie...

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 1:01
Remaining Time 1:01
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Vyskúšajte MEDOVNÍK tento rok trocha INAK: So šťavnatými mandarínkami a s orechmi je to BOMBA!
    Zdroj: Canva

    Domáce kandizované ovocie

    Zdroj: shutterstock

    Kandizované pomaranče môžete namočiť aj do horkej čokolády.

    Sladkú aromatickú maškrtu poľahky vyrobíte aj doma. Vezmite dva chemicky neošetrené pomaranče a nakrájajte ich na kolieska. Do hrnca nalejte 170 ml vody a rozpustite v nej 250 g cukru a 1 balíček vanilkového cukru. Vložte pomaranče a varte spolu 90 minút. Vyberte, poukladajte na plech vystlaný papierom na pečenie a sušte v rúre asi 30 minút pri 95 °C. Môžete ich ešte potom obaliť v jemnom kryštálovom cukre, prípadne namočiť do čokolády. Dobrú chuť!

    Vyberáme pre vás niečo PLUS