Logo
Reklama

Konečne tu je JAR a s ňou aj prvé čerstvé BYLINKY: S nimi je varenie číra radosť! Och tá...

Fašírka s prepeličími vajcami a so zelenou omáčkou

Zdroj: NATÁLIA JABLONKOVÁ

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Aj tí najlepší šéfkuchári sveta vedia, že bylinky v kuchyni nesmú chýbať. A najmä tie čerstvé. Nielenže dodajú jedlu farbu a chuť, ale aj priaznivo pôsobia na trávenie a ich aróma je neodolateľná.

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás