Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Nátierok poznáme habadej: No skúšali ste už túto z chrumkavej rukoly? Budete očarení!

Rukolová nátierka

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Receptov na chutné nátierky na chlebík nie je nikdy dosť. Túto ste už skúšali?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    7 dôvodov prečo si dopriať SEX každý jeden deň! Číslo 4 poteší nielen vás ale aj vášho partnera

    Rukolová nátierka

    4 porcie

    120 g smotanového syra ● 180 g bieleho jogurtu ● 1 ČL citrónovej šťavy ● 100 g rukoly ● 1 jarná cibuľka ● 40 g píniových orieškov ● mleté čierne korenie ● soľ

    Smotanový syr spolu s jogurtom a citrónovou šťavou vymiešame dohladka. Rukolu opláchneme, osušíme a nakrájame najemno. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame na jemné kolieska. Píniové oriešky zľahka opražíme na suchej panvici a potom nasekáme alebo pomelieme. Pridáme spolu s rukolou a jarnou cibuľkou do smotanovej zmesi a dobre premiešame. Dochutíme soľou a korením a podávame na plátku celozrnného chlebíka.

    Čas prípravy: 10 minút

    Zdroj: Shutterstock

    Rukolová nátierka

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.