Logo
Reklama

Sezóna HOKAIDA je tu! Presvedčte sa aká čarovná táto zelenina je s našimi famóznymi receptami!

Pikantná pečená tekvica s medom

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Tekvica hokaido je už tradične obľúbenou jesennou pochúťkou. Upečená, v polievke či v slanom koláči, vždy je to pastva nielen pre oči, ale aj pre naše hladné brušká.

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás