Reklama

Z tohto lahodného koláčika padne vaša svokra na zadok! A ani rúru nebudete musieť zapínať!

Cheesecake s farebnou plnkou

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Niekedy stačí naozaj málo a výsledok je neuveriteľný. Presne ako pri tomto nepečenom cheesecaku. A my vás naučíme ako na to.

Najjednoduchší zebrovitý cheesecake

12 kúskov

400 g nízkotučného tvarohu ● 200 g práškového cukru ● 400 g kyslej smotany ● 150 g masla ● 200 g maslových sušienok ● 2 balíčky želatíny ● 100 g čokolády ● 75 ml smotany na šľahanie

Na korpus rozdrvíme sušienky najemno. Pridáme rozpustené maslo a vypracujeme mrveničku, ktorú dôkladne natlačíme na dno pripravenej tortovej formy. Dáme do chladničky. Medzitým si pripravíme plnku. Želatínu namočíme podľa návodu na obale. V mise dôkladne vymiešame tvaroh, cukor a kyslú smotanu dotuha a zapracujeme želatínu. Zmes rozdelíme na dve časti, pričom do jednej zamiešame čokoládu rozpustenú spolu so smotanou na šľahanie. Teraz začneme vrstviť. Po lyžiciach pridávame do stredu korpusu na striedačku tmavú a svetlú plnku, až kým sa neminie. Dáme do chladničky stuhnúť, najlepšie na celú noc.

Čas prípravy: 30 minút

Čas chladenia: 8 hodín

Zdroj: Shutterstock

Cheesecake s farebnou plnkou

Vyskúšajte aj tento recept:

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Postup: Hruškový cheesecake s karamelovou omáčkou krok za krokom.

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.