Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Z tohto lahodného koláčika padne vaša svokra na zadok! A ani rúru nebudete musieť zapínať!

Cheesecake s farebnou plnkou

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Niekedy stačí naozaj málo a výsledok je neuveriteľný. Presne ako pri tomto nepečenom cheesecaku. A my vás naučíme ako na to.

Najjednoduchší zebrovitý cheesecake

12 kúskov

400 g nízkotučného tvarohu ● 200 g práškového cukru ● 400 g kyslej smotany ● 150 g masla ● 200 g maslových sušienok ● 2 balíčky želatíny ● 100 g čokolády ● 75 ml smotany na šľahanie

Na korpus rozdrvíme sušienky najemno. Pridáme rozpustené maslo a vypracujeme mrveničku, ktorú dôkladne natlačíme na dno pripravenej tortovej formy. Dáme do chladničky. Medzitým si pripravíme plnku. Želatínu namočíme podľa návodu na obale. V mise dôkladne vymiešame tvaroh, cukor a kyslú smotanu dotuha a zapracujeme želatínu. Zmes rozdelíme na dve časti, pričom do jednej zamiešame čokoládu rozpustenú spolu so smotanou na šľahanie. Teraz začneme vrstviť. Po lyžiciach pridávame do stredu korpusu na striedačku tmavú a svetlú plnku, až kým sa neminie. Dáme do chladničky stuhnúť, najlepšie na celú noc.

Čas prípravy: 30 minút

Čas chladenia: 8 hodín

Zdroj: Shutterstock

Cheesecake s farebnou plnkou

Vyskúšajte aj tento recept:

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Postup: Hruškový cheesecake s karamelovou omáčkou krok za krokom.

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.