Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Vyskúšajte HIT, ktorý ovládol INTERNET: Obláčikové pečivo je skoro bez kalórii a chutí FAMÓZNE!

Cloud bread

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Radi by ste schudli, ale neviete sa vzdať pečiva? Vyskúšajte tento ľahký nadýchaný bochníček, zmení váš život...

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Výživová špecialistka nám prezradila ako si pomôcť pri nafúknutom brušku
    Zdroj: Nikoleta Šimonová

    Cloud bread s prílohou

    6 kúskov

    2 vajcia ● 90 g smotanového syra ● 1/2 ČL prášku do pečiva ● 1 ČL sušených byliniek ● 1/4 ČL soli ● 1/2 ČL mletého čierneho korenia

    Na prílohu: avokádo ● šalátové listy ● údený losos ● prerastená slaninka

    Rúru predhrejeme na 150 °C. Bielky vyšľaháme so soľou na pevný sneh. Žĺtky vymiešame s dvoma tretinami smotanového syra. Pridáme bylinky a prášok do pečiva a zapracujeme. Opatrne zamiešame vyšľahaný sneh. Cesto nanesieme pomocou lyžice na plech vystlaný papierom na pečenie vo forme bochníčkov a pečieme asi 15 minút. Vyberieme a necháme vychladnúť. Potrieme zvyškom syra a naplníme nakrájaným avokádom a šalátom, podľa chuti pridáme opečenú slaninku alebo lososa.

    Čas prípravy: 15 minút

    Čas pečenia: 15 minút

    Vyberáme pre vás niečo PLUS