Logo
Reklama

Aj vy ste milovníkom sladučkého medu? Vyskúšajte TENTO nevarený MED z PODBEĽA liečivého...

Podbeľ lekársky má výraznú chuť, preto nie je vhodný do sladkých jedál.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Soňa Andrisíková

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Urobte si domáci nevarený med z podbeľa a neoľutujete!

Diskusia

(0)

Autor článku

Soňa Andrisíková

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Ako študentka som sa vždy tešila na nové vydanie Nového Času pre ženy a jeho pestrý obsah. Dnes mám to šťastie, že ho spolu s mojimi kolegyňami tvorím pre vás aj ja a veľmi ma to baví. Rada prinášam v jednotlivých rubrikách nové informácie, zaujímavé postrehy, i moje vlastné myšlienky. Okrem domácnosti, vzťahov, zdravia, ezoteriky či hlavnej témy, píšem aj skutočné príbehy, ktoré sa stali mojou srdcovkou. Keď som začala spracovávať príbehy, ktoré vytvoril sám život, prišla tá najväčšia radosť z práce v časopise. Rada dostávam do povedomia osudy žien, ktoré nemajú v živote na ružiach ustlané a napriek tomu sa nevzdali. Rovnako obľubujem také, v ktorých sa ženy inšpirujú navzájom. Vďaka nim i ja sama napredujem.
Výber pre vás