Asi 500 kusov kvetov rozložte na nejaký čas na papier na pečenie, aby z nich povyliezali chrobáky. Rovnako 500 kusov listov nasekajte najemno a zmiešajte spolu s kvetmi. Nachystajte si dve kilá krupicového cukru a dva citróny. Vezmite trojlitrový pohár a striedavo doň ukladajte vrstvu podbeľa a vrstvu cukru, pričom cukor vždy pokvapkajte citrónovou šťavou. Pohár naplňte týmto spôsobom až doplna a bezpečne uzavrite. Zabaľte do viacerých vrstiev bublinkovej fólie a zakopte do zeme asi na osem týždňov. Po uplynutí času pohár vyberte a med sceďte, ideálne najskôr cez sitko, potom cez gázu. Med skladujte v chladničke.
Ako študentka som sa vždy tešila na nové vydanie Nového Času pre ženy a jeho pestrý obsah. Dnes mám to šťastie, že ho spolu s mojimi kolegyňami tvorím pre vás aj ja a veľmi ma to baví. Rada prinášam v jednotlivých rubrikách nové informácie, zaujímavé postrehy, i moje vlastné myšlienky. Okrem domácnosti, vzťahov, zdravia, ezoteriky či hlavnej témy, píšem aj skutočné príbehy, ktoré sa stali mojou srdcovkou. Keď som začala spracovávať príbehy, ktoré vytvoril sám život, prišla tá najväčšia radosť z práce v časopise. Rada dostávam do povedomia osudy žien, ktoré nemajú v živote na ružiach ustlané a napriek tomu sa nevzdali. Rovnako obľubujem také, v ktorých sa ženy inšpirujú navzájom. Vďaka nim i ja sama napredujem.