Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
Prečo sa oplatí jesť divoké BYLINKY? Táto bylinkárka vám to prezradí! Preberáme ich...TO FAKT?
Korene čakanky nechajte prirodzene vysušiť a následne ich nakrájajte na drobné kúsky. Dajte na papier na pečenie a upečte pri teplote 180 stupňov Celzia v rúre alebo na panvici do chrumkava. Následne zomeľte v kávovom mlynčeku.
Dve čajové lyžičky zomletého prášku zalejte vriacou vodou. Koreň čakanky je bohatým zdrojom inulínu – vlákniny, ktorá podporuje rast prospešných baktérii v hrubom čreve, má pozitívny vplyv na zlepšovanie črevných funkcií i na chudnutie.
Ako študentka som sa vždy tešila na nové vydanie Nového Času pre ženy a jeho pestrý obsah. Dnes mám to šťastie, že ho spolu s mojimi kolegyňami tvorím pre vás aj ja a veľmi ma to baví. Rada prinášam v jednotlivých rubrikách nové informácie, zaujímavé postrehy, i moje vlastné myšlienky. Okrem domácnosti, vzťahov, zdravia, ezoteriky či hlavnej témy, píšem aj skutočné príbehy, ktoré sa stali mojou srdcovkou. Keď som začala spracovávať príbehy, ktoré vytvoril sám život, prišla tá najväčšia radosť z práce v časopise. Rada dostávam do povedomia osudy žien, ktoré nemajú v živote na ružiach ustlané a napriek tomu sa nevzdali. Rovnako obľubujem také, v ktorých sa ženy inšpirujú navzájom. Vďaka nim i ja sama napredujem.