Logo
Reklama

Splesnivel vám syr, chlieb či marmeláda? Stačí vyrezať, či už vyhodiť? Toto je pravidlo, ktoré vám pomôže

Pri pevnom ovocí a zelenine postačí, keď odstránite zhnednuté miesta.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Vysoké teploty a trochu vlhkosti sú ideálne podmienky pre pleseň. Potraviny sa nám kazia častejšie, ako by sme chceli. Čo ešte môžeme zjesť a čo už nie, ak je jedlo napadnuté plesňou?

Diskusia

(0)

Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13
Výber pre vás