Logo
Reklama

Lepok a sacharidy sa stali postrachom: Je chlieb skutočne taký škodlivý, keď chceme schudnúť?

Chlieb obsahuje škrob, čo je pre človeka vhodným zdrojom energie.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Ivana Adamcová

vedúca tímu týždenníka Nový Čas pre ženy

Zlé trávenie, alergie, diéty – je veľa dôvodov, prečo sa vyhnúť chlebu. Lepok a sacharidy sa stali postrachom a urobili z pečiva nežiaducu potravinu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ivana Adamcová

vedúca tímu týždenníka Nový Čas pre ženy
Na veci sa snažím pozerať vždy z tej lepšej strany, čo sa odráža aj v mojich článkoch. Preto príbehy plné ľudskosti, inšpiratívne ženy a veci medzi nebom a zemou, sú moja parketa. Vyspovedala som množstvo žien a mužov v Rozhovoroch nielen pre ženy naživo na našom Instagrame @novycasprezeny, ktoré si stále môžete pozrieť. Napísala som jednu knihu Vyvolený a Eva a pracujem na ďalšej. Rada posúvam veci dopredu, preto všetko nové vítam s otvorenou náručou.
Výber pre vás