Logo
Reklama

Zanevreli ste na lepok alebo ho nesmiete jesť? Pozrite, tieto MŇAM recepty budete zbožňovať!

Zmes rozložte na menší plech vystlaný papierom, vytvarujte približne 1,5 cm vysoké „cesto“ a pečte na 170 °C dozlatista približne 40 minút.

Zdroj: ALEX RYMŠINOVÁ

Reklama

Je jedno, či ste na lepok zanevreli pre diétne trendy, ktoré ho prestali odporúčať, alebo ho váš tráviaci trakt naozaj neznáša. Aj bez neho sa dá najesť chutne a dosýta.

Diskusia

(0)

Autor článku

Online magazín pre štýlové ženy. Venuje sa najmä témam ako krása, móda, životný štýl, vzťahy, domácnosť a rodina.
Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13
Výber pre vás