Ako uvariť hydinu, aby ostala čo najšťavnatejšia? Použite šikovný trik, takto sa vám mäso nerozpadne!7. 12. 2015, 12:10 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:16)Zdroj: ShutterstockReklamaČitateľka Vlasta z Bratislavy sa pýta, ako uvariť hydinu tak, aby ostala čo najšťavnatejšia.Súvisiace článkyNajlepšie plnky do pečenej kačice: Keď tieto delikatesy raz ochutnáte, iné už nebudete chcieťŠikovná pomôcka (nielen) pre začínajúce gazdinky: Ako správne rozporciovať kačicu? Odteraz to bude hračka!Veľký manuál, ako pripraviť špeciality z bravčoviny: Také šťavnaté a zároveň chrumkavé mäsko ste ešte nejedliNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13Výber pre vásNATIVIO