Bez cibule to v kuchyni nepôjde: Tri tipy, ako ju používať a skladovať6. 6. 2014, 15:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:32)Zdroj: ShutterstockReklamaBez čerstvej cibule sa v kuchyni len ťažko zaobídeme, pretože jej aróma podčiarkuje chuť čerstvej jarnej zeleninky.Súvisiace článkyDoprajte si veľkú dávku zdravia! 4 zázračné účinky obyčajnej cibuleNajlepšie cibuľové rady, aké ste kedy dostali: Toto ste o cibuli netušili!Najlepšie prírodné antibiotiká: Sú stále poruke a neexpirujúNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13Výber pre vásNATIVIO