Najlepší recept na cibuľové krúžky: Super trik, s ktorým zostanú aj po vypražení chrumkavé
10. 1. 2015, 7:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:29)
Reklama
Hľadáte ten správny recept na cibuľové krúžky, ktoré by aj po vypražení ostali krásne chrumkavé? Poradíme vám.
Ako na cibuľové krúžky:
1. Čerstvú cibuľu najprv ošúpeme a nakrájame na rovnako veľké kolieska.
2. Potom ju rozoberieme na jednotlivé prstence, ktoré rozložíme na tanierik.
3. Takto pripravenú cibuľu dáme zhruba na 30 minút do mrazničky. Voda v nej stihne zamrznúť, vďaka čomu po rýchlom vypražení ostane chrumkavá.
4. Potom cibuľu vyberieme z mrazničky obalíme v hladkej múke a vypražíme vo väčšom množstve rozpáleného oleja alebo vo fritéze.
5. Osolíme až tesne pred podávaním, aby cibuľové krúžky nezmäkli.