Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Najlepší recept na cibuľové krúžky: Super trik, s ktorým zostanú aj po vypražení chrumkavé

Reklama

Hľadáte ten správny recept na cibuľové krúžky, ktoré by aj po vypražení ostali krásne chrumkavé? Poradíme vám.

Ako na cibuľové krúžky:

1. Čerstvú cibuľu najprv ošúpeme a nakrájame na rovnako veľké kolieska.

2. Potom ju rozoberieme na jednotlivé prstence, ktoré rozložíme na tanierik.

3. Takto pripravenú cibuľu dáme zhruba na 30 minút do mrazničky. Voda v nej stihne zamrznúť, vďaka čomu po rýchlom vypražení ostane chrumkavá.

4. Potom cibuľu vyberieme z mrazničky obalíme v hladkej múke a vypražíme vo väčšom množstve rozpáleného oleja alebo vo fritéze.

5. Osolíme až tesne pred podávaním, aby cibuľové krúžky nezmäkli.

Vyberáme pre vás niečo PLUS