Logo
Reklama

Praženica zo žihľavy? Neverili by ste, aké chutné jedlá dokážete vyčariť zo záhradnej BURINY

Praženica zo žihľavy a špenátu

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama

Možno to niektoré z vás prekvapí, ale mnohé rastliny, ktoré považujete za obyčajnú burinu, sú jedlé. Viaceré z nich nájdete počas úpravy záhona vo vlastnej záhrade. Sú nielen chutné, ale aj zdravé. Využite ich v kuchyni.

Diskusia

(0)

Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13
Výber pre vás