Možno ste to ani netušili: Prečo pečieme väčšinou na teplote 180 °C?28. 10. 2014, 12:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 12:29)Zdroj: ArchívReklamaDrvivá väčšina receptov, v ktorých niečo pečieme, odporúča teplotu 180 °C. Viete však, prečo to tak je?Súvisiace článkyVšetko o najlepšom priateľovi krajca chleba: Viete, čo sa skrýva v masle?Chystáte sa piecť a chýba vám prášok do pečiva? Neuveríte, čím ho môžete rýchlo nahradiť!Máte chuť na dobrú bábovku či tortu z treného cesta? 6 rád, s ktorými sa vám podaríAko si pripraviť samokysnúcu múku? Je to jednoduché, stačia tieto dve drobnosti!Všetko o palacinkách a lievancoch: Super triky, s ktorými sa vám už nikdy neroztrhajúRýchly dezertík hotový do pol hodiny? Skúste tento Jablkovo-orechový koláčNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13Výber pre vásNATIVIO