Logo
Reklama

Pri varení vývaru stačí urobiť TÚTO VEC a uvidíte ten rozdiel: Už NIKDY ho nebudete robiť INAK

Dokonalý kurací vývar

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Kurací, zeleninový, či hovädzí - poctivý vývar je základom slovenskej kuchyne. A najmä teraz v tomto sychravom počasí. S týmto trikom bude ešte lepší!

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás