Pripálená torta, no francúzske zemiaky bez chrumkavej kôrky? Možno ste zle vybrali nádobu na pečenie8. 11. 2018, 12:00 (aktualizované: 11. 7. 2024, 11:25)Zdroj: ShutterstockReklamaAkú nádobu či plech zvoliť na pečenie? Každý materiál sa správa v rúre inak.Galéria k článku14 fotografiíPrejsť do galérieSúvisiace článkyVajcia po záruke nemusíte vyhadzovať, vydržia dlhšie, ako si myslíte: Takto zistíte, či sú ešte dobréAko zohriať knedľu v mikrovlnke? Vyskúšajte tento jednoduchý trik a už to inak robiť nebudete!Vajcia po záruke nemusíte vyhadzovať, vydržia dlhšie, ako si myslíte: Takto zistíte, či sú ešte dobréAko zohriať knedľu v mikrovlnke? Vyskúšajte tento jednoduchý trik a už to inak robiť nebudete!Pripálila sa vám torta či koláč? Tento overený trik ich ešte dokáže zachrániť a nikto nič nezbadáPripálila sa vám torta či koláč? Tento overený trik ich ešte dokáže zachrániť a nikto nič nezbadáNačo kupovať drahý práškový cukor, keď si môžete urobiť domáci za pár centov? Takto to hravo zvládneteNačo kupovať drahý práškový cukor, keď si môžete urobiť domáci za pár centov? Takto to hravo zvládnetePrečo kuracie mäsko pripravené doma nechutí tak dobre, ako v reštaurácii? Môže za to tento trik, vyskúšajte!Prečo kuracie mäsko pripravené doma nechutí tak dobre, ako v reštaurácii? Môže za to tento trik, vyskúšajte!Nájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Výber pre vásNATIVIO