Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Rozpadáva sa vám plnená paprika? Trik profesionálnej kuchárky vám zaručí, že sa už nebude

Papriky plnené mäsom.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Trik z kuchyne školských jedální využijete aj doma. Treba k tomu len jednu vec.

Kuchárky v školskej jedálni vedia, ako nakŕmiť stovky hladných krkov. Preto majú v zásobe množstvo trikov, ako si uľahčiť prácu. Jeden z nich vás dnes naučíme.

Vyskúšajte recept na chutnú plnenú zeleninu.

Zdroj: Shutterstock

Vyskúšajte recept na chutnú plnenú zeleninu.

Plnená paprika je slovenská klasika, obľúbená naprieč generáciami. Recept sa obvykle dedí z jednej generácie na druhú. Každá gazdiná je však iná a dokonca sa menia aj suroviny, s ktorými pracujeme. Takže sa môže napríklad stať, že sa plnka v paprike rozpadne a my ju potom hľadáme v omáčke.

Zdroj: onet.pl

Plnená paprika

Kuchárky zo školských jedální však majú jeden super fígeľ, vďaka ktorému budete mať papriky jednu ako druhú. Po naplnení paprík obaľte časť s mäsom v múke. Jednoducho vezmite naplnenú papriku, mäsový koniec ponorte do hladkej múky a hotovo.

Zdroj: onet.pl

Plnená paprika

Pokračujte vo svojom obľúbenom recepte až do konca. Plnka v paprike sa nebude rozpadávať a celá rodina sa bude čudovať, ako sa vám podarili také pekné plnené papriky.

Zdroj: Shutterstock

Papriky plnené mäsom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS