Zlepšovák pre milovníkov palaciniek: Aj vám po upečení zmäknú? S malým trikom budú chutne chrumkavé8. 3. 2017, 11:12 (aktualizované: 11. 7. 2024, 11:52)Zdroj: ShutterstockReklamaPalacinky zvyknú po upečení trocha zmäknúť, až sú pri jedení lepivé. Čo s tým?Súvisiace článkyGeniálne! Aj vám sa palacinky večne trhajú a lepia? Urobte pred pečením túto 1 vec a problém bude fučKeď zhrešiť, tak s touto super mňamkou: Americké palacinky skvelo vyzerajú a ešte lepšie chutiaSladká dobrota poteší každý maškrtný jazýček: Kto raz ochutná slávne Gundel palacinky, iné už nebude chcieťNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13Výber pre vásNATIVIO