Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Hľadáte recept, ktorý zaberie len zopár MINÚT a chutí fantasticky? Tieto "REZNE" si zamilujete

Pikantné a chrumkavé karfiolové rezne

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Čerstvý karfiol je dobrota sama o sebe. No skúšali ste už jednoduché chrumkavé rezne z tejto zeleniny? Je to veľká mňamka...

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Ľahký, šťavnatý a taký CHUTNÝ: Tento JAHODOVÝ KOLÁČ BEZ CUKRU a múky si zamilujete!
    Zdroj: Canva NČpŽ

    Pikantné karfiolové rezne

    4 porcie

    2 karfioly ● 50 ml olivového oleja ● 1 ČL soli ● 1/2 ČL mletého čierneho korenia ● 1 ČL cesnakového prášku ● 1 ČL mletej červenej papriky ● trocha kajenského korenia ● 1 PL javorového sirupu alebo medu ● čerstvé bylinky podľa chuti

    Rúru predhrejeme na 200 °C. V miske premiešame olej, koreniny a javorový sirup alebo med. Karfiol očistíme a nakrájame asi na 1 cm hrubé pláty. Plech vystelieme papierom na pečenie a poukladáme naň karfiolové pláty. Potrieme koreniacou zmesou, ideálne z oboch strán, a pečieme v predhriatej rúre 10 až 15 minút. Podávame posypané nasekanými bylinkami.

    Čas prípravy: 10 minút

    Čas pečenia: 15 minút

    Zdroj: Shutterstock

    Pikantné a chrumkavé karfiolové rezne

    Vyberáme pre vás niečo PLUS