Logo
Reklama

Že sme TOTO nevedeli skôr: Stačí urobiť ... a mletá paprika vám pri pražení už NIKDY NEZHORKNE!

Paprika obsahuje kapsaicín, známu látku, ktorá môže zvýšiť váš metabolizmus. V dávkach potrebných na účinok však mnoho ľudí túto látku netoleruje. Z jednej štúdie kapsaicínu vysvitlo, že konzumácia papriky v bežnej dávke spáli asi 10 kalórií, na úbytok približne pol kilogramu by ste ju denne museli jesť 6 a pol roka. Od pridávania korenín do jedla teda mnoho nečakajte.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Isto to poznáte, pripravujete zásmažku a pre farbu pridáte krásne červenú mletú papriku. Stačí chvíľa nepozornosti a celé to môžete vyhodiť. Nie ale ak urobíte toto!

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás